Michelellä on CP-vamma
Exopulse Molli -puvun kanssa voin vihdoin halata, mikä supervoima!
Haluaisitko kokeilla pukua?Tietoa puvusta

Katso, mikä voi olla mahdollista, kun kokeilet Exopulse Mollii -pukua

Napin painalluksella voit saada mahdollisuuden hallita spastisuutta - heikentävää liikehäiriötä, joka on yleinen ihmisillä, joilla on CP-vamma (engl. Cerebral palsy), multippeliskleroosi (MS), aivohalvaus tai muu neurologinen sairaus.

Exopulse -teknologia

Välitön pitkävaikutteinen helpotus ilman kompromisseja. Niin yksinkertaista se voi olla.

Exopulse Molliin avulla on vihdoin mahdollisuus lieventää spastisuutta säännöllisesti ja johdonmukaisesti. Käytä pukua tunnin ajan joka toinen päivä tai niin usein kuin lääkärisi suosittelee, lisänä muihin hoitovaihtoehtoihin.

Kuka voi käyttää pukua?

Exopulse Mollii -puku on suunniteltu ihmisille, joilla on spastisuutta: liikehäiriö, joka voi liittyä useisiin erilaisiin neurologisiin tiloihin ja vammoihin.

Lähes kaikenkattava puku on suunniteltu lievittämään jännittyneitä, spastisia lihaksia ja kipua, jota spastisuuden oireet usein voivat aiheuttaa. Pukua voidaan käyttää apuna sekä käsivarsien, että jalkojen oireiden hallinnassa. Se voi hillitä tyypillisiä oireita aivohalvauksesta, multippeliskleroosista, aivohalvauksesta, selkäydinvammoista ja muista neurologisista vammoista.

Seuraava: Kuinka se toimii?

Käyttäjäkokemus

Katso, miten puku voi saada elämän liikkeelle

Louisa ja Michele ovat löytäneet elämän mahdollisuudet uudelleen ja voivat nyt hallita spastisuuttaan yksinkertaisella, ei-invasiivisella ja lääkkeettömällä tavalla.

On kuin voisin taas hengittää.

Exopulse Mollii -pukunsa avulla Louisa pystyi vihdoin vapautumaan MS-tautiin liittyvistä spastisuusoireistaan. Hänen uusi supervoimansa: se tunne, että kaikki on jälleen mahdollista.

Voin taas halata!

Exopulse Mollii -puvussa edes dystoninen tetrapareesi ei vähennä Michelen itseluottamusta, energiaa ja positiivisuutta. Hänen uusi supervoimansa:mahdollisuus halata rakkaitaan uudelleen.

Ennen ja jälkeen

Katso, mikä vaikutus 60 minuutilla voi olla*

Puku on suunniteltu käytettäväksi vain tunnin ajan joka toinen päivä. Yksinkertaisella tavalla se voi palauttaa liikkuvuuden ja lievittää spastisuuteen liittyvää kipua. Louisan, Maxin ja Davidin kaltaisille käyttäjille tämä yksittäinen tunti ratkaisee.

Multippeliskleroosi
Louisa kävelee tasaisesti.

Tunti koko kehon stimulaatiota parantaa hänen tasapainoaan, kävelykykyään ja vakauttaan. Jokapäiväisten toimintojen suorittaminen on niin paljon helpompaa.

CP-vamma
Maxilla on parempi tasapaino

Puvun käyttäminen lisää turvallisuutta ja vakautta, ja se antaa hänelle hallinnan ja itseluottamuksen, jota hän tarvitsee kävellessään.

Multippeliskleroosi
David liikkuu vapaammin.

Vain tunnin puvussa olon jälkeen Davidin liikemallit käsissä, käsivarsissa sekä jaloissa ovat jo parempia ja koordinoidumpia.

Usein Kysytyt Kysymykset

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Napsauta alla olevia kysymyksiä saadaksesi vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin Exopulse Mollii -puvustamme.

Kenelle puku sopii?

Kenelle puku sopii?

Exopulse Mollii Suit on henkilökohtainen lääketieteellinen apu lapsille ja aikuisille, joilla on CP-vamma, multippeliskleroosi (MS), aivohalvaus tai muu neurologinen sairaus, jotka aiheuttavat spastisia ja jännittyneitä lihaksia, heikkoa lihasaktivaatiota ja havaittua kipua.

Kuinka usein käytät pukua?

Kuinka usein käytät pukua?

Pukua suositellaan käytettäväksi tunnin ajan joka toinen päivä, ellei hoitava taho toisin määrää. Vaikutus voi jatkua jopa 48 tuntia ja fysioterapian, liikunnan tai aktiivisuuden ohella voidaan saavuttaa pysyviä tuloksia. Puvun käyttö on helppo aloittaa napin painalluksella puvussa sijaitsevassa ohjausyksikössä.

Missä pukua voi kokeilla?

Missä pukua voi kokeilla?

Puku on saatavilla valituilla klinikoilla. Näiden toimipisteiden asiantuntijat ovat saaneet erikoiskoulutusta puvun käytöstä spastisuuden hallintaan potilailla, joilla on sairauksia, kuten CP-vamma, multippeliskleroosi (MS) ja aivohalvaus. Jos haluat nähdä, sijaitseeko jokin näistä toimipisteistä lähelläsi, täytä alla oleva lomake, jotta Ottobockin edustaja voi ottaa sinuun yhteyttä.

Onko ihmisiä, joiden ei pitäisi käyttää pukua?

Onko ihmisiä, joiden ei pitäisi käyttää pukua?

Exopulse Mollii Suitia ei saa käyttää ihmisillä, joilla on aktiivisia implantteja tai lääkinnällisiä laitteita, joihin magneetit vaikuttavat, kuten baklofeenipumppu, vagus-stimulaattori, sydämentahdistin tai shuntit.

Henkilön, jolla on jokin seuraavista tiloista, on otettava yhteys lääkäriin ennen testausta: Sydän- ja verisuonitaudit tai niihin liittyvät sairaudet:

  • Infektio

  • Kuume

  • Ihosairaus, ekseema tai muut iho-ongelmat

  • Malignitet (syöpä)

  • Raskaus

  • Epilepsia

Yhdessä muiden lääkinnällisten laitteiden kanssa *Lisätietoja vielä harvinaisemmistakin vasta-aiheista löytyy käyttöoppaasta.

Onko puvun käytöllä sivuvaikutuksia?

Onko puvun käytöllä sivuvaikutuksia?

Koska Exopulse Mollii Suit on ei-farmakologinen ja ei-invasiivinen, sillä on pieni sivuvaikutusten riski. Puvun tarjoama sähköinen stimulaatio hyödyntää kehon luonnollisia mekanismeja (vastavuoroinen esto, porttiteoria) tasapainottamaan lihasten toimintaa ja lievittämään oireita.

On harvinaista, että potilaat kokevat sivuvaikutuksia puvun käytöstä, ne ovat näissä tapauksissa olleet lieviä ja tilapäisiä. Sähköisen stimulaation yhteydessä voi esiintyä seuraavia haittavaikutuksia:

  • Vähäinen ihoärsytys

  • Punoitus ihon pinnalla

  • Lievät palovammat

Voinko jatkaa muiden hoitomenetelmien käyttöä?

Voinko jatkaa muiden hoitomenetelmien käyttöä?

Useimmissa tapauksissa kyllä, mutta ota aina yhteys lääkäriisi varmistaaksesi, että tämä sopii sinulle tai läheisellesi. Lääkärin suostumuksella Exopulse Mollii -pukua tulisi mieluiten käyttää yhdessä fysioterapian tai liikunnan kanssa.

On olemassa useita vasta-aiheita, jotka vaativat lääkärin konsultaation ennen käyttöä, kuten jos sinulla tai läheiselläsi on implantoitu lääketieteellinen aktiivinen implantti (esim. baklofeenipumppu, sydämentahdistin, shuntti jne.).

Lue " Onko olemassa ihmisiä, joiden ei pitäisi käyttää pukua?" yllä saadaksesi lisätietoja.

Voiko puvun saada maksusitoumuksella?

Voiko puvun saada maksusitoumuksella?

Exopulse Mollii -puku ei valitettavasti vielä kuulu valtakunnallisiin apuvälineiden luovutusperusteisiin, mutta Ottobock työskentelee ahkerasti asian eteen.

Kuinka paljon puku maksaa?

Kuinka paljon puku maksaa?

Pukua sovittaa Respecta. Jos haluat tietää lisää Respectan puvun hinnoista, voit täyttää alla olevan lomakkeen. Tämän jälkeen edustaja ottaa sinuun yhteyttä ja antaa lisätietoja.

Täältä voit lukea lisää Respectasta »

Miten hoidan puvun parhaiten? Voinko pestä sen koneessa?

Miten hoidan puvun parhaiten? Voinko pestä sen koneessa?

Koska pukua käytetään vain tunnin ajan joka toinen päivä, pysyy se käyttökelpoisena pitkään. On myös suositeltavaa käydä suihkussa juuri ennen kun sitä käytetään, jotta vältetään sen pesemiseltä liian usein. Puvun sisäpuolella olevia kuivia elektrodeja voidaan tarvittaessa pyyhkiä kostealla liinalla.

Puvun takki ja housut (ei ohjausyksikkö) voidaan pestä koneessa jopa 25 kertaa 40 °C:ssa. Käsinpesua suositellaan, koska se on hellävaraisempaa puvulle. Se voidaan puhdistaa myös höyrykaapissa niin usein kuin on tarpeen.

Ohjausyksikköä EI saa laittaa pesukoneeseen tai höyrykaappiin. Jos teet niin, kahden vuoden takuu raukeaa.

Mistä materiaaleista puku on valmistettu?

Mistä materiaaleista puku on valmistettu?

Exopulse Mollii -takki ja -housut on valmistettu mukavista, hengittävistä, pestävistä synteettisistä materiaaleista. Vaatteet eivät sisällä eläinperäisiä tuotteita tai kuituja. Elektrodeissa on silikonia.

Onko pukua arvioitu kliinisissä tutkimuksissa?

Onko pukua arvioitu kliinisissä tutkimuksissa?

Exopulse Mollii -puvun tehokkuutta on arvioitu useissa eri kliinisissä tutkimusohjelmissa, mukaan lukien sekä riippumattomat, että Ottobockin sponsoroimat tutkimukset. Voit lukea lisää näistä ja saada tarkempia tietoja puvusta täältä.

Kokeile pukua

Katso, sopiiko Exopulse Mollii -pukumme sinulle tai läheisellesi

Näkemyksiä asiantuntijoilta

Katso, miksi neurostimulaation asiantuntijat ovat niin innostuneita Exopulse Mollii -puvusta

Professori Naji Riachi
"Hämmästyttävä ero potilaiden elämässä."

Professori Riachi on neurostimulaation kliinisten sovellusten asiantuntija ja tunnisti heti mahdollisen vaikutuksen, joka Exopulse Mollii Suitilla voisi olla potilaiden elämänlaatuun.

Professori Winfred Mayr
"Tyylikäs ratkaisu spastisuuteen."

Professori Mayr, jolla on syvällinen kokemus biolääketieteellisestä tekniikasta, näki heti, että Exopulse Mollii -puku voisi ratkaista tärkeitä haasteita liikehäiriöiden neurostimulaatiossa.

Esite

Exopulse Mollii Suit - kliininen esite

Täältä löydät lisätietoja puvusta ja perusteellisia faktoja tekniikasta. Esite on englanninkielinen ja mukautettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Täältä löydät lisätietoja puvusta ja perusteellisia faktoja tekniikasta. Esite on englanninkielinen ja mukautettu terveydenhuollon ammattilaisille.

brochure

The Exopulse Mollii Suit.

Drug-free, non-invasive spasticity management with innovative near full-body neurostimulation.
Filhämtning (Engelska, PDF 2.58 MB)

* Videoissa esitetyt suosittelut, lausunnot ja mielipiteet koskevat vain kuvattuja henkilöitä. Todistukset eivät edusta potilaiden kokemuksia. Tarkat tulokset ja kokemukset ovat ainutlaatuisia ja yksilöllisiä jokaiselle potilaalle. Videoissa kuvatut käyttäjät ovat saaneet korvausta Ottobockin kanssa kuvaamiseen käytetystä ajasta. Kaikkia tuotteita ja palveluita ei ole rekisteröity tai myynnissä kaikissa maissa.

Huomautus: Tämän verkkosivuston tiedot on tarkoitettu vain Yhdysvaltojen ulkopuoliselle yleisölle. Huomaa, että tässä kuvatut tuotteet eivät ole FDA:n hyväksymiä.